Magazin > VIP
129 ogledov

Bosta Brad in Angelina izgubila svoja otroka?

Brad Pitt Profimedias
Se bo njuna največja nočna mora uresničila?

Radaronline poroča, da se Angelina Jolie in Brad Pitt bojita, da bosta izgubila sinova Maddoxa in Paxa. Paxovo mamo bodo namreč kmalu izpustili iz zapora, kjer je preživela deset let. Paxa je ravno zaradi tega pri starosti treh let dala v sirotišnico, kjer, tako naj bi mediju povedala ena od zaposlenih, skrbijo predvsem za otroke zapornic. Obstaja sicer kar nekaj primerov, ko matere po izpustu zaradi težkih gospodarski razmer niso prišle po otroka, a teh primerov naj ne bi bilo tako zelo veliko. Kakor koli že, Paxova mama si sina menda želi nazaj.

Maddoxova zgodba je malce drugačna. Ko ga je Angie posvojila, je povedala, da je sirota, a temu menda ni tako. Obstajala naj bi možnost, da ga je njegova mati za 100 dolarjev prodala. Maddoxovo posvojitev naj bi urejala Lauryn Galindo, sleparka, ki so jo v ZDA zaradi pranja denarja, ki ga je zaslužila z več kot 800 posvojitvami, aretirali. "Prepričan sem, da sta Angie in Brad v skrbeh. Že od samega začetka sta se bala, da se bodo biološki starši otrok nenadoma spet nekje pojavili,“ je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.