Šport > Košarka
29 ogledov

Boston Bradleya poslal v Detroit

Avery Bradley Boston Celtics EPA
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu je bila opravljena še ena odmevna menjava.

Avery Bradley bo v novi sezoni lige NBA igral za moštvo Detroit Pistons. Šestindvajsetletnik je bil del menjave med Detroitom in ekipo Boston Celtics, ki je v zameno pridobila Marcusa Morrisa, so potrdili na spletnih straneh Detroita.

Bradley je v minuli sezoni za ekipo iz Bostona, ki se je prebila vse do finala v vzhodni konferenci, povprečno dosegel 16,2 točke na tekmo ter je imel 39-odstotni met za tri točke.

Sedemindvajsetletni Morris je šest sezon v ligi NBA preživel v vrstah Houston Rockets, Phoenix Suns in Detroit Pistons. V minuli sezoni je za Detroit povprečno dosegel 14 točk, 4,6 skoka in dve podaji na tekmo.

Bostonu se s poslom odpirajo možnosti, da pod zgornjo mejo trošenja, salary cap, podpiše štiriletno pogodbo z Gordonom Haywardom v vrednosti 128 milijonov dolarjev. Za 27-letnega Haywarda so se zanimali tudi v ekipi slovenskega zvezdnika Gorana Dragića Miami Heat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.