Šport > Nogomet
21 ogledov

Boydu tri tekme prepovedi za pljunek

Jesus Navas in George Boyd Reuters
Angleška nogometna zveza je Georgea Boyda kaznovala s tremi tekmami prepovedi igranja zaradi neprimernega obnašanja.

Na sobotni tekmi med Manchester Cityjem in Hull Cityjem je nogometašem na igrišču kar nekajkrat zavrelo. Najprej kapetanu modrih  Vincentu Kompanyju, ki je ob izključitvi besno brcal in sodnikom kazal pomenljive geste, nato pa je do kratkega stika prišlo še med vratarjem Manchestra Joejem Hartom in napadalcem Hulla Georgeem Boydom. Hart se je v nekem trenutku jezno spravil nad Boyda, posnetki pa so nato pokazali, da je bil njegov bes upravičen, saj je napadalec nasprotnega moštva nanj pljunil.

Angleška nogometna zveza je imela tako precej dela, da se je odločila, kakšne kazni bo dodelila omenjeni trojici nogometašev. Po tehtnem razmisleku so se odločili, da jo bosta nogometaša Manchestra odnesla brez kazni, če izvzamemo obvezno tekmo prepovedi igranja za pordečelega Kompanyja. Kar tri tekme pa bo moral presedeti Boyd, čigar pljunek v obraz Hartu je dvignil veliko prahu na Otoku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.