Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Božični požar popolnoma uničil stanovanje

požar
1/6
PGD Celje
Celjski gasilci so imeli ponoči kar nekaj dela. Intervenirali so v požaru, zaradi katerega je bilo popolnoma uničeno stanovanje; fant in dekle pa sta morala oditi v bolnišnico.

Malo pred četrto uro zjutraj so bili celjski gasilci obveščeni o požaru v večstanovanjskem objektu. Na kraj dogodka so se odpravili s tremi vozili. "Ob prihodu na kraj dogodka ob 3.54 je bil v dvosobnem stanovanju v prvem nadstropju že popolnoma razvit požar, ki se je širil po hodniku v višja nadstropja. Stanovalca (fant in dekle) sta poskušala požar pogasiti, vendar pri tem nista bila uspešna, v stanovanju je ostal ujet pes. Notranja napadalna skupina je začela z gašenjem požara ter iskanjem psa, ki so ga kasneje živega rešili iz gorečega stanovanja," so sporočili.

Zaradi dima v stanovanju so rešili še tri starejše stanovalce. Stanovanje je zaradi požara popolnoma uničeno, stanovalca pa sta morala zaradi suma zastrupitve z monoksidom v bolnišnico. Pes je moral v ambulanto, kjer bo zaradi zastrupitve z monoksidom ostal na opazovanju, so še zapisali.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:05 27.december 2011.

    Hebale vas lučke, svečke in ostali plamenčki!