Magazin > VIP
6 ogledov

Brad in Angie objavila poročne fotografije

angelina jolie Profimedias
Angelina Jolie je na poročni dan nosila obleko iz modne hiše Versace.

Pretekli teden je svet presenetila vest, da sta Angelina Jolie in Brad Pitt po devetih letih ljubezni stopila pred oltar. Ceremonija je potekala v kapelici dvorca Miraval v Franciji, ki je v lasti slavne družine.

Na slovesnosti je bilo prisotnih le 20 ljudi. "Pomembno nama je bilo, da je bil dan sproščen in pol smeha,“ je 50-letni Brad povedal reviji People.

Angelina je nosila obleko modnega oblikovalca Luigija Massija, ki dela za Versace in ki ga Angie zelo dobro pozna. Obleka je bila zares nekaj posebnega, saj so bile na njej in tudi na tančici risbice njenih otrok.

Pitt naj bi nosil staro obleko, kravato pa si je sposodil od sina, saj je svojo pozabil v ZDA. Poročna prstana pa sta delo Roberta Procopa, ki je oblikoval že Angelinin zaročni prstan.

Vsak od otrok je na poroki igral posebno vlogo. Maddox in Pax sta svojo mamico pospremila do oltarja, Zahara in Vivienne sta poskrbeli, da so deževale rože, Shiloh in Knox pa sta nosila poročna prstana. Poleg tega so otroci Bradu in Angie pomagali pri pisanju poročnih zaobljub, Pax pa je spekel tudi torto, še piše People.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.