Magazin > VIP
170 ogledov

Brad Pitt in Angelina Jolie hčer odpeljala k strokovnjaku

shiloh jolie-pitt
1/3
Profimedias
Devetletna Shiloh, hčerka Brada Pitta in Angeline Jolie, še vedno vztraja, da želi živeti kot deček. Igralca sta se zato odločila, da se posvetujeta s strokovnjakom za transseksualnost.

"Brad in Angie želita, da bi se Shiloh počutila ljubljeno in varno. Dekletce je zelo trmasto in že šest let nosi le oblačila za fante. Brada je skrbelo, da se tako obnaša, ker ima dva starejša brata. Spraševal se je, če bi se vedla enako, če pri hiši ne bi bilo fantov,“ je povedal vir.

Strokovnjak je bil menda mnenja, da bratje ne vplivajo na Shiloh. "Takšna pač je. Angie in Brad nista storila nič narobe,“ je še izjavil vir in dodal, da je strokovnjak slavnemu paru povedal, da je čisto mogoče, da bo Shiloh v najstniških letih spremenila stil in se začela obnašati kot dekle.

Je pa pokritiziral njihov življenjski stil. Ker se veliko selijo, Shiloh s svojimi vrstniki ni mogla navezati tesnejših stikov. "Otroci ne hodijo v šolo, ampak se šolajo doma. Za Shiloh pa je v tem obdobju zelo pomembno, da se druži z drugimi otroki svoje starosti. Njen svet je zelo majhen, ker ne hodi v šolo,“ še trdi vir.

Brad in Angie se sicer pridno držita nasvetov in Shiloh, ki vztraja, da jo morajo klicati John, ne narekujeta, kaj naj obleče. Obnašata se, kot da je njeno obnašanje popolnoma normalno, kar je v tej situaciji po mnenju strokovnjaka najboljša rešitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.