Magazin > VIP
51 ogledov

Brad Pitt se je preselil nazaj v družinsko vilo

brad pitt Profimedias
Vilo namerava spremeniti v manjši zabaviščni park.

Brad Pitt se je pretekli teden preselil nazaj v družinsko vilo, ki si jo je v Los Felizu nekoč delil z Angelino Jolie. Igralec se je ta teden lotil čiščenja. Iz hiše je pometal skoraj vse, kar ga spominja na Angelino, tudi pohištvo in spominke, ki sta jih na potovanjih skupaj kupila. Znebil se je celo kamina … "Ne potrebuje Angelinih stvari – na primer preprog iz Daljnega vzhoda, čudnih ornamentov in odej. Obdržal pa bo starine, ure in okusne stvari, ki mu jih je kupila,“ je povedal vir.

53-letnik obožuje starine. Trgovec s starinami Bill Ketterer je povedal, da je Pitt na neki licitaciji v Italiji za stare predmete v eni uri zapravil 33 milijonov dolarjev.

Brad bo družinsko vilo menda popolnoma preuredil. Iz nje bi rad naredil "hišo zabave" za svojih šest otrok. Nabavil je trampoline, podrl bo del hiše in prostor spremenil v igrišče, podaljšal je park za rolkanje … Pitt lahko svoje otroke trenutno vidi le enkrat na teden, a zvezdnik je prepričan, da se  bo to že zelo kmalu spremenilo na bolje.

 
Komentarjev 1
  • bozo666 21:42 01.februar 2017.

    Ir. K. ti si en pofukan retardiranec. Kakšen je to naslov?