Magazin > VIP
46 ogledov

Brad Pitt se je že preselil k novemu dekletu

Brad Pitt Profimedias
Kot kaže je Brad Pitt že našel novo ljubezen.

Brad Pitt naj bi bil v zvezi s plavolaso igralko Kate Hudson. O tem se sicer šušlja že nekaj časa, zdaj pa je Katin brat Oliver Hudson na Instagramu objavil sporočilo, kjer Brada prosi, da se izseli iz hiše.

Ob fotografiji naslovnice revije Star je zapisal: "Ja, preselil se je. Pravi pekel! Pije iz jeb**** tetrapakov in pušča odprta vrata, ko je na stranišču. In tako je, kadar je v MOJI hiši! /.../ Želi, da ga moji otroci kličejo stric B in v pristanišču v Santa Monici mu je uspelo izgubiti mojo najmlajšo hčerko za dva dni! Moja mama se z njim nenehno spogleduje. Kar na enkrat je nenehno oblečena v male seksi spalne srajčke? Po CELE DNEVE! Oče pa pač reče: 'Okej, to je Brad Pitt!'. Ne gre dobro. Torej BP ... Čas je, da se izseliš. Potrebujem svoje staro življenje, stari. Še en joint bom pokadil s tabo, potem pa je čas, da se odseliš ..."

No, ali je objava resnična in ni samo šala, za enkrat še ni znano. A Bradovi oboževalci menijo, da se Oliver le dela norca iz ameriških rumenih revij. Niti Brad niti Kate še nista komentirala situacije.

 

Yeah and it's been hell!! He's messy as shit! He drinks out of the fucking carton and leaves the door open when he's taking a dump!! And this is when he's at MY house!!! He's already calling me brother and has driven a wedge between myself and my real brother Wyatt who now won't speak to me.. he insists my kids call him uncle B and lost my youngest at the Santa Monica pier for 2 days.. thank god for amber alert.. my mom's overtly flirting with him! Shes wearing these little nighties around the house now?! But ALL DAY!! Like at 3pm! And Pa just keeps saying "All right!! It's Brad Pitt!!" Anyway not going well.. so BP.. it's time to move out man.. I need my life back dog.. I'll smoke one more bowl and then get the fuck out.. we thank you.. oh and I found your medical bracelet so I'll get that back to you.. ok..

A photo posted by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on Jan 20, 2017 at 5:44pm PST

Komentarjev 2
  • Plavi-mil 14:30 22.januar 2017.

    Kako se človek spremeni, ko se hudiča znebi, spet je vreden greha.

  • kapibara 14:28 22.januar 2017.

    Bravo Pit.. šutiraj joli in džuroviče..