Magazin > VIP
520 ogledov

Brad Pitt: To je uničilo moj zakon z Angelino

Brad Pitt Profimedias
Spregovoril o najtežjih mesecih svojega življenja.

Za ameriško revijo GQ Style je najbolj zaželeni zvezdnik Hollywooda Brad Pitt prvič spregovoril o ločitvi, ljubezni, družini in očetovstvu. "Na novi naslovnici predstavljamo ameriške nacionalne parke. Imeli smo zelo zanimiv pogovor z Bradom Pittom. V svojem prvem intervjuju po ločitvi od Angeline Jolie prvič odkrito govori o ljubezni, očetovstvu in tem, kako naprej, ko vse, kar si do zdaj poznal, razpade," so o novi izdaji revije GQ Style zapisali na svoji uradni spletni strani.

Brad je povedal, da je za ločitev kriv predvsem on, saj je veliko popival, kadil cigarete in marihuano in tako zanemarjal svoje najbližje: "Od fakultete naprej se ne spominjam dne, ki bi minil brez alkohola, marihuane ali samo pokajene cigarete. Vesel sem, da je tega konec. Lahko sem popil zelo veliko. Lahko bi se reklo, da sem bil v popivanju zelo dober," je povedal in dodal, da si je poiskal pomoč: "Rad hodim na terapije. Poiskal sem si kar dva terapevta, da bi lahko nato izbral boljšega." Neimenovani vir pa je za ameriški medij Radar Online povedal, da je igralca videl tudi v skupini za anonimne alkoholike: "Vedno sedi zadaj s kapo na glavi. Še nikoli ni nič delil s skupino, kar je razumljivo. Je pa zelo prijazen do vsakega, ki je pristopil do njega in mu zaželel srečo."

 

A post shared by GQ (@gq) on May 2, 2017 at 6:17pm PDT

Ameriški mediji so se že pred izdajo naslovnice revije GQ spraševali, kaj se dogaja z igralcem, saj je, odkar se je razšel z angelino, zelo shujšal. Neimenovani vir ja za TMZ potrdil, da se Brad prehranjuje zdravo in da si je celo najel osebnega trenerja. Drugi vir pa je za Radar Online povedal, da igralec deluje preveč suh in slabega zdravja: "Čudno ga je videti tako krhkega, suhega. Hodi, kot da ga boli celo telo, roke se mu nenehno tresejo. Mislim, da je shujšal kakšnih 10 kilogramov, zdaj ima okoli 79 kilogramov, kar je zanj zelo malo."

Brad naj bi še vedno upal, da se bosta z Angelino pogovorila in da bo njegov novi življenjski slog pripomogel k boljšemu odnosu. Po razhodu z igralko je Brad, po pisanju Radarja, živel pri prijatelju, saj ni prenesel samote, ki je kar na enkrat postala del njegovega vsakdana.

 
Komentarjev 1
  • satir 14:57 04.maj 2017.

    Skoraj kot jaz. Tudi jaz sem šel k prijatelju samo, da nisem popival jaz ampak moja bivša žena, ha. Takle mamo.