Magazin > VIP
43 ogledov

Brad Pitt z Angelino Jolie ne sme navezati stikov

Nominirana sta tudi Angelina Jolie in Brad Pitt. Žurnal24 main
Angelina Jolie je blokirala Bradove telefonske številke.

Angelina Jolie s svojim soprogom ne želi imeti nič več. Odpovedala je skupen projekt, za katerega sta se oba več let trudila, in blokirala vse njegove telefonske številke. Brad, ki ga je ženina odločitev, da vloži ločitvene dokumente, šokirala, se je po pomoč obrnil k Angelininemu očetu Jonu Voightu. "Z njim je navezal stik, ker želi situacijo izboljšati. Upa, da ju bo dober odnos z njeno družino spet povezal. Govoril je z Jonom. Družina je veliko prestala in Brad še ni izgubil upanja,“ je povedal vir.

Angelina Jolie je ločitvene dokumente vložila 19. septembra, ker naj bi bil Brad pod vplivom opojnih substanc agresiven do otrok. Z delitvijo premoženja, ki je ocenjeno na 400 milijonov dolarjev, ne bo težav, saj sta pred poroko podpisala predporočno pogodbo. Brad pa je že napovedal, da se bo boril za otroke. Angelina je namreč zaprosila za nedeljeno skrbništvo.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.