Magazin > VIP
68 ogledov

Brad zacopan v Lupito

Lupita Nyong’o Brad Pitt FameFlynet
Angelina Jolie in Brad Pitt sta si v laseh zaradi igralčeve zatreskanosti v kolegico Lupito Nyong’o.

Bradu Pittu je že dlje všeč soigralka iz filma 12 let suženj Lupita Nyong’o, ki je nominirana za oskarja za stransko vlogo v biografski drami. Potem ko je zatreskanost pred svojo zaročenko Angelino Jolie dlje uspešno skrival, mu je spodletelo na nedavni podelitvi nagrad producentov na Beverly Hillsu.

"Ona je zelo posebno, zelo posebno mlado dekle. Od nje bomo videli še velike stvari," je povedal in po podelitvi odletel v Avstralijo, kjer je njegova družina. A kot je povedal vir za National Enquirer, ga Angelina ni sprejela odprtih rok. "Ko je prišel, mu jih je napela. Rekla mu je, da mu ni bilo treba celemu svetu razkriti svoje zatreskanosti do Lupite."

Brad in Lupita sta na omenjenem dogodku ves čas tiščala skupaj. Ko ji je Leonardo DiCaprio na lice dal poljubček, je Brad pristopil in ga v šali opozoril: "Hej, stari, stran od moje punce!" Po navedbah vira je bilo videti, kot da sta Brad in Lupita par.

Očitno je Bradu 30-letna temnopolta igralka zlezla pod kožo. Na vse pretege se trudi, da bi z njim igrala v njegovem novem filmu. Povedal ji je, da si želi, da bo njegova nova glavna dama.

Komentarjev 1
  • Barbyx 13:01 01.februar 2014.

    Ste se že naveličali da po več ur na dan sedite pred računalnikom in nimate nič od tega? Tukaj je rešitev,predstavljam vam spletno strateško igro v kateri se da z nekaj vztrajnosti in par kliki na dan prislužiti pravi denar ...prikaži več in kar je najvažnejše,tega resnično izplačujejo. Igra je simulacija pravega sveta in ekonomije preizkusite se iz kakšnega testa ste. Zainteresirani več informacij v sami igri… Link: http://goo.gl/DfpbTc