Magazin
32 ogledov

Bralka: "Bil je izrazito poženščen"

moški Shutterstock
Nekaterim se to, da na zmenku plača vsak pol, ne zdi nič nenavadnega. No, naša bralka pa je plačala tudi polovico pice, ki je ni jedla. Kakšen pa je bil vaš najhujši zmenek? Zgodbo delite z nami in morda boste prejeli privlačno nagrado.

Pisalo se je leto 2006 in imela sem 19 let. S tem fantom sva se videvala že en mesec. Najino druženje ni bilo spektakularno in zaljubljeno, me je pa zanimalo, ali bo morda to postalo. Tisti dan sem dobila odgovor.

Nekega dne sva bila zmenjena v središču Ljubljane, potem pa sva se odpravila v eno izmed picerij. Ker je bila odločitev, da greva nekaj pojest, njegova in jaz nisem bila lačna, je pico naročil samo on. Jaz sem pila sok. Najprej naj povem, da je bil ta fant izrazito poženščen in je počel stvari na zelo nežen način, celo govoril je kot kakšna punčka. Toda to sem nekako sprejela, zmotilo me je naslednje. Način, kako je jedel pico, me je dobesedno spravljal ob živce. Pice ni rezal, kot to počne večina ljudi, temveč jo je jedel tako, da jo je z nožem in vilico vrtel na krožniku v smeri urnega kazalca, dokler od nje ni ostal samo še majhen košček testene okrogline. Komaj sem čakala, da poje, potem pa se je zgodilo še nekaj, kar je ugasnilo še zadnji žarek upanja, da se bova ujela. Ko je prišel račun, mi je prijazno predlagal, da plačava vsak polovico. Ker sem jaz pila zgolj sok, on pa jedel in pil, se mi to nikakor ni zdelo pošteno, a sem se iz vljudnosti strinjala. Ko sva hodila iz restavracije pa sem si končno priznala, da ta moški ni zame.

Bralka Pridna čebelica

Komentarjev 1
  • Bor Pirs 13:07 29.julij 2012.

    Spoštovani, vaš komentar je bil zaradi neprimernosti izbrisan. Uredništvo zurnal24.si.