Magazin > VIP
54 ogledov

Brangelina: Njune bizarne vzgojne metode

Angelina Jolie Brad Pitt otroci FameFlynet
Mnogi viri, med njimi tudi varuške, pravijo, da v hiši Brangeline vlada anarhija in da se zakonski par nikakor ne more dogovoriti, kakšne vzgojne metode bosta uveljavljala pri svojih šestih otrocih.

Brad naj bi v hiši veljal za bolj strogega in tradicionalnega, med tem ko je Angelina bolj bohemske narave in otrokom pusti marsikaj, s čimer se Brad ne strinja. Nekateri menijo, da je tudi to eden glavnih razlogov za spor med njima in posledično za ločitev.

Varuške, vsak otrok ima svojo, so spregovorile z mediji in jim zaupale, kakšen kaos vlada v hiši Jolie-Pitt. "Otroci potrebujejo stabilnost, nek konstanten ritem in omejitve. Teh pa v njihovi hiši ni," pravi ena od njih.

Angelina naj bi bila ponosna na svojega najstarejšega sina Maddoxa, ki je navdušen nad vojnami in orožjem. Pri svojih osmih letih ji je na materinski dan podaril risbo strojnice. O tem je igralka razlagala v enem od intervjujev in dodala, da je zelo ponosna nanj: "Zelo ga zanimajo vojne in orožje. Meni je mama prvo bodalo kupila, ko sem imela 12 let. Tudi Maddox ima svojega." Večkrat je dodala tudi, da se ji zdi primerno, da otroci obiščejo vojna območja, saj se s tem lahko veliko naučijo.

Z vsem tem se Brad ne strinja. A varuške vseeno pravijo, da tudi on ni najbolj briljanten, ko pride do omejitev. "Brad se odloči, da bi rad jedel pico z otroki, jih pograbi in odpelje v restavracijo. Otroci potrebujejo rutino. Tako sta se enkrat v Jordanu sredi noči spomnila, da bi rada jedla sladoled. Zbudila sta dvojčka in ju odpeljala na kepico. Otroci potrebujejo korenine, prijatelje, nek normalen ritem, ki se ga navadijo. Njuni tega nimajo."

Varuške so večkrat celo noč gledale risanke z otroci, saj ti niso imeli ustaljenega bioritma zaradi nenehnega potovanja. Med tem, ko so varuške po cele noči bedele z njimi, sta Brad in Angie mirno spala v svoji spalnici. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.