Magazin > VIP
38 ogledov

Brangelina: Njuno potovanje se je spremenilo v pekel

angelina jolie Profimedias
Brad Pitt je za druge medene tedne z ženo Angelino Jolie zapravil milijon dolarjev. Kljub temu ni našel raja, ampak je naletel na pekel.

Že nekaj časa se govori, da v zakonu Brada Pitta in Angeline Jolie škripa, menda tudi zato, ker si želi Angie posvojiti še enega otroka, a temu njen mož ostro nasprotuje. Med njima je močno počilo, ko je igralka z vsemi otroki odpotovala v Kambodžo, kjer je snemala film First They Killed My Father. Brad je namreč videl fotografije, na katerih se je lepotica spogledovala s članom ekipe. Igralec je takoj odpotoval v Azijo in jo soočil s posnetki, piše Radaronline. "Brad je hotel v Los Angelesu vložiti ločitvene dokumente, a so ga prijatelji in njegovi starši rotili, naj vendarle še zadnjič poskusi rešiti svoj zakon,“ trdi vir.

52-letnik si je njihove besede vzel k srcu in Angie odpeljal na počitnice v Vietnam. "Upal je, da bo med njima spet zagorel ogenj strasti, a sta se ves čas le drla drug na drugega.“ Angie naj bi ga celo užalila, češ da je ne privlači več, saj se je zredil in postaral. Spori so bili tako ognjeviti, da je Angie enkrat celo zbežala.

Brad kljub temu nad zakonom ni obupal. Rezerviral je še ene počitnice, tokrat na Tajskem in za celo družino. Najel je vilo, ki na noč stane 18 tisoč dolarjev, a tudi to se ni izšlo po pričakovanjih. Njun sin Pax si je namreč med temi počitnicami zlomil nogo, zato za romantiko ni bilo časa.

Vir je prepričan, da se bo par letos razšel.

Komentarjev 3
  • pisava 16:41 16.januar 2016.

    Vzbujanje pozornosti. Naj pol svojega bogastva razdelita med reveže.

  • Five 10:37 16.januar 2016.

    Se pri vas ne prepirate?

  • d 10:10 16.januar 2016.

    Angelina je njegova zivljenska napaka