Magazin > VIP
41 ogledov

Brangelinina ločitev: FBI razmišlja o preiskavi

brad pitt, angelina jolie Profimedias
Preiskovalni urad FBI je bil obveščen o incidentu na letalu, zaradi katerega naj bi Angelina Jolie vložila ločitvene dokumente.

Kot smo poročali, naj bi vinjeni Brad Pitt pretekli teden na zasebnem letalu znorel, se drl na otroke in se jih tudi fizično lotil. Njegova jeza se tudi po pristanku v Minnesoti ni pomirila. Neki očividec je igralca zato prijavil socialni službi, ki je o dogodku obvestila policijo. Ker pa je do incidenta prišlo v zraku, na letu iz Francije v ZDA, ima policija zvezane roke.

Primer je zato pod drobnogled vzel ameriški preiskovalni urad FBI, ki je potrdil, da o incidentu še zbira informacije. Ko bodo zbrali vse dokaze, se bodo odločili, ali lahko sprožijo preiskavo.

Oglasil se je Pittov prijatelj, ki je povedal, da zvezdnik otrok ni udaril, je pa priznal, da je nanje med prepirom kričal.

Pitt naj bi se na letalu sprl z najstarejšim od svojih sinov, 15-letnim Maddoxom, ki se je vmešal v prepir med Pittom in Joliejevo. "Otroka ni udaril v obraz. Dotaknil se ga je, saj je kazalo, da bo spor ušel izpod nadzora," je razložil vir.

Komentarjev 2
  • maresem 10:12 23.september 2016.

    Sam si jo je izbral.

  • Papaja Popi 09:05 23.september 2016.

    Vsakomur bi se zmešalo, če bi imel partnerja tako vzvišenega, kot je Angelina.