Šport > Nogomet
41 ogledov

Branilec Olimpije odhaja v Turčijo

nogomet Saša Despot
Nekdanji slovenski reprezentant Dejan Kelhar bo kariero nadaljeval v Turčiji.

Po tem, ko so aktualni državni prvaki od včeraj postali močnejši za nadarjenega makedonskega vezista Daniela Avramovskega, se je danes od Olimpije poslovil izkušeni osrednji branilec Dejan Kelhar.

Dvaintridesetletni Brežičan, ki je bil eden ključnih mož ob uspehu zmajev v minuli sezoni, se seli v Turčijo k Sivassporju, ki trenutno zaseda 2. mesto v tamkajšnji drugoligaški konkurenci.

"V prvi vrsti želim poudariti, da je Dejan Kelhar eden najbolj vzornih nogometašev, zaradi česar si je omenjeni prestop v enega od najbolj urejenih klubov v Turčiji nedvomno tudi zaslužil. To je obenem sporočilo za vse ostale izkušenejše nogometaše, ki so Olimpiji, podobno kot Dejan, s svojim vzornim odnosom do dela in kakovostnimi igrami na zelenici dali veliko, in bodo tako imeli enako možnost, da si zagotovijo donosno pogodbo v tujini. Prepričan sem, da bo Dejan tudi v Turčiji pokazal svoje kvalitete," je po slovesu sedaj že nekdanjega branilca Olimpije povedal športni direktor kluba Ranko Stojić.

Kelhar se je z omenjenim turškim drugoligašem dogovoril za sodelovanje do konca te sezone z možnostjo podaljšanja .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.