Magazin > Film & Glasba & TV
163 ogledov

Branko Čakarmiš ga je pokazal

slovenija ima talent
1/6
POP-TV-2
POP TV je pred začetkom šova Slovenija ima talent objavil zabaven video, v katerem v oči bode poročni prstan programskega direktorja televizije Branka Čakarmiša.

Čakarmiš se je poročil junija, s svojo Katjo, nekdanjo tiskovno predstavnico POP TV in vaditeljico joge, pa že pričakujeta naraščaj.

Šov na sporedu že septembra

 
Slovenija ima talent

Talenti prihajajo na POP TV 20. septembra ob 20.00! Hvala vsem FB fanom, ki ste se nam pridružili na snemanju tega videa! Oglejte si ga prvi, še pred njegovo objavo na POP TV!

Posted by SLOVENIJA IMA TALENT on 7. september 2015

Tekmovalci, ki so se prebili v polfinalne oddaje šova Slovenija ima talent, so morali na avdicijah v ljubljanski Operi najprej navdušiti Ano Klašnja, Branka Čakarmiša, Lada Bizovičarja in Marjetko Vovk ter si priboriti vsaj tri "DA-je". V velikem finalu bodo nastopili le najboljši in se potegovali za glavno nagrado 50.000 evrov.

Poleg rdečih gumbov pa imajo žiranti na voljo tudi zlati gumb, ki tekmovalca odpelje naravnost v polfinale. Kot smo izvedeli, so ga uporabili že v prvi oddaji.

Kdo ga je pritisnil in komu je bil namenjen, izveste 20. septembra na POP TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.