Magazin > VIP
124 ogledov

Katja Kovačič Čakarmiš se jogi ni odpovedala

branko čakarmiš, katja kovačič Mediaspeed.net
Programski direktor POP TV Branko Čakarmiš in njegova soproga Katja Kovačič Čakarmiš bosta zibala januarja.

Soproga programskega direktorja POP TV in žiranta šova Slovenija ima talent Branka Čakarmiša, Katja Kovačič Čakarmiš, je za Žurnal24 spregovorila o svoji nosečnosti.

Učiteljica terapevtske joge in dihanja pravi, da se sedaj počuti odlično, so pa tudi njo pestile tipične nosečniške težave. "Slišiš zgodbe o tem, kako je, ko si noseča, kako ti je slabo in kako se celotno počutje spremeni… Ko to doživiš, ugotoviš, da je vse res! (smeh) Vsaj pri meni je bilo. Med drugim in tretjim mesecem mi je bilo zelo slabo in dobesedno vse mi je smrdelo. Imela sem tudi izredno nizek pritisk in sem zato v tem času predvsem počivala. Hvala bogu je minilo,“ je izjavila Katja, ki se svoji veliki strasti in poslanstvu – jogi in dihanju - tudi v zadnjih mesecih ni odpovedala. "Z jogo se lahko ukvarjaš tudi med nosečnostjo, le določenih asan, še posebej v drugem in tretjem tromesečju, zaradi pritiska na otroka ne moreš izvajati. Sproščanje, predihavanje, raztezanje, tudi krepitev in gibanje pa so med nosečnostjo zelo priporočljivi,“ je razložila in dodala, da v zadnjem času zaradi lege otroka dela predvsem vaje za hrbet. "Zelo mi pomagajo," pravi bodoča mamica.

Otrok bo na svet privekal januarja. "Ne bom rekla, da me porod čisto nič ne skrbi, se ga pa kljub temu zelo veselim. Želim si lepe, naravne izkušnje,“ je za nas še povedala Kovačič Čakarmiševa in dodala, da se bo, ko bo nastopil dan "d“, zanašala tudi na soprogovo umirjeno naravo. "On je zelo umirjen. Mene bo verjetno popadla kakšna živčnost, a me bo njegova energija umirila.

Več o terapevtski jogi in pomenu pravilnega dihanja boste lahko na našem portalu prebrali prihodnji teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.