Magazin > VIP
65 ogledov

Brat Kate Middleton nima sreče ...

james middleton, pippa middleton Profimedias
James Middleton nima takšne sreče kot njegovi dve sestri.

"V meni so vedno videli le Katinega in Pippinega mlajšega brata,“ je James pred kratkim potožil v nekem intervjuju in res se zdi, da je imel v primerjavi s slavnima sestrama veliko smole.

Kate bo nekoč postala kraljica, Pippa pa se bo kmalu poročila z bajno bogatim poslovnežem in se bo lahko brez večjih skrbi posvečala svoji veliki ljubezni - ekstremnim športom, v katerih že sedaj blesti, med drugim je sodelovala v kolesarski dirki Race Across America.

Razlike med Kate, Pippo in Jamesom so se pokazale že zelo zgodaj. Medtem ko je Kate v šoli blestela, se je James zaradi disleksije utapljal v težavah. Ker so bili vsi prepričani, da v športnih panogah blesti tako kot njegovi sestri, je prišel v najboljša moštva, ker pa ni dosegal tako dobrih rezultatov, naj bi se zelo hitro pojavilo vprašanje, če je res Middletonov.

29-letnika se smola drži tudi sedaj. Že tri podjetja, ki jih je upravljal, naj bi bankrotirala, tik pred zaprtjem pa je menda tudi njegova četrta firma Boomf. Le v ljubezni ima več sreče. Že nekaj časa se greje v objemu 37-letne voditeljice Donne Air.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.