Šport > Košarka
7 ogledov

Brata Dragić že dosegla skupno zmago

Zoran Goran Dragić brata Slovenija Češka EuroBasket trening Zreče Saša Despot
Prva tekma bratov Dragić v ligi NBA; priložnost na pripravljalni tekmi je dobil tudi Zoran, ki je odigral dve minuti.

V severnoameriški košarkarski ligi NBA so se že začele pripravljalne tekme na novo sezono, ki se bo pričela 28. oktobra. Ponoči sta bila dejavna tudi oba brata Dragić, Goran in Zoran, ki sta s Phoenix Suns v domačem U.S. Airways Centru s 100:88 premagala brazilski Flamengo.

Goran Dragić je v 25 minutah dosegel šest točk, podajo in skok, njegov mlajši brat Zoran, ki se je ekipi pridružil pred tremi tedni, pa je prav tako že dobil priložnost in v dveh minutah na parketu dosegel tri točke.

Prav tako je zaigral tudi Beno Udrih, ki je z Memphis Grizzlies izgubil pri Milwaukee Bucks s 83:86. Udrih je v 14 minutah dosegel dve točki, tri podaje in skok. Z 11 točkami je bil za Memphis najboljši igralec s klopi Jon Leuer.

Branilci naslova San Antonio Spurs so gostovali pri nemški Albi iz Berlina in morali v ključnih trenutkih tekme priznati premoč gostiteljem. Alba je v O2 Areni zmagala s 94:93. Tony Parker je za Spurse dosegel 28 točk, pri Albi je bil z 18 najboljši Jamel McLean.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.