Slovenija
11 ogledov

Bratuškova sestankuje s člani

Slovenija 25.04.2012 Zoran Jankovic, Alenka Bratusek, novinarska konferenca Pozi Saša Despot
Teden dni pred volilnim kongresom PS premierka in vodja stranke Alenka Bratušek intenzivno obiskuje člane po regijah.

Dopoldne se je Alenka Bratušek sestala s člani primorske regije,nato v prostorih hotela Mons  s člani osrednjeslovenske regije. Srečanja se je udeležilo več poslancev, med drugim vodja poslanske skupine Jani Möderndorfer.

Jankovića ni

Srečanja s člani največje vladne stranke iz Ljubljane in okolice se je udeležilo okoli 50 ljudi, iz poslanskih vrst med drugim še Maša Kociper, Melita Župevc, Maja Dimitrovski, Jožef Kunič in Mitja Meršol. Prvega predsednika stranke in ljubljanskega župana Zorana Jankovića naj na srečanju ne bi bilo.

Po besedah Kociperjeve so se na srečanju strinjali, da je v tem trenutku v državi bistvena politična stabilnost. Dodala je še, da so praktično vsi prisotni podprli Bratuškovo.

Več možnosti kot vodja

Na drugi strani so nekateri v tej stranki že ocenili, da ima Janković kot ustanovitelj stranke na kongresu več možnosti kot aktualna vodja stranke.

Medtem ko je Janković sporočil, da članov stranke ne bo obiskoval po terenu, saj da "ne želi tekmovati na tak način", pa je Bratuškova v minulih dneh denimo že obiskala člane PS z Gorenjske in tudi iz celjske regije.

Komentarjev 2
  • Tupamaros 07:36 19.april 2014.

    Kdorkoli zmaga ns tem sejmu je to poraz za Slovenijo. Ti hinavcii/ke bodo vse naredili, da še naprej nestresno vladajo.LPTupamaros

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:56 18.april 2014.

    Bi blo boljš,da naredi red v zdravstvu,ne pa,da dopušča,da volkovi čuvajo ovse!