Magazin > Lepota & telo
58 ogledov

Bratuškove v londonski ZOO ne bi spustili

Alenka Bratušek EPA
Znan britanski živalski vrt je postavil stroge predpise oblačenja. Vsem, ki k njim pridejo oblečeni v živalske vzorce, vstop v takšnih oblačilih prepovejo.

V znanem britanskem živalskem vrtu, ki deluje v sklopu Chessington World of Adventures Resorta, so postavili stroga pravila za obiskovalce - prepovedali so vstop vsem, ki nosijo živalske potiske. Vodstvo se je za prepoved odločilo, ker naj bi takšna oblačila zelo zmedla živali, predvsem pa naj bi nervozo povzročila pri žirafah in nosorogih, ki jih obiskovalci srečujejo med vožnjo po "zufariju", pa tudi med levi in tigri.

Njihovi varnostniki so že dobili jasna navodila, da v tematski park ne smejo spustiti nikogar, ki nosi oblačila z živalskimi potiski. Da bi se izognili večji nejevolji obiskovalcev, so v ta namen pripravili uradna oblačila živalskega vrta, v katera morajo skočiti obiskovalci, ki nosijo živalske potiske, poroča abcnews.

Ali o podobnem ukrepu razmišljajo tudi pri nas, smo vprašali ljubljanski živalski vrt. Odgovor še čakamo.

Komentarjev 4
  • pesjan 14:05 04.februar 2014.

    Alennčice k mem tud ne bi spusto ?

  • renemario 06:22 27.september 2013.

    Ali si res pisec tega takoimenovanega članka zamišlja AB, da bi šla tako oblečena v ZOO. Bolano razmišljanje.

  • krtmen1 16:41 26.september 2013.

    "bebo" je hotel povedati, da živalski vzorci predsednice vlade spadajo na živali, ne pa na državniški obisk. Torej živalske vzorci na živali, šivilje v Muro in ne na vlado, prepisovalke in lopove pa v zapor.