Slovenija
34 ogledov

Bratuškovi se je smehljal, Kučana ignoriral

Zoran Janković in Alenka Bratušek Anže Petkovšek
V DZ je naš fotograf naletel na zanimiv prizor na videz prisrčnega druženja Bratuškove in Jankovića. Le malo kasneje pa je ljubljanski župan mimo Kučana odkorakal, ne da bi ga pogledal.

Na slavnostni seji v DZ v počastitev dneva samostojnosti in enotnosti je bil prisoten ves politični in družbeni vrh države. Tam je bil tudi ljubljanski župan in nekdanji predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković

Čeprav je znano, da v Pozitivni Sloveniji prihaja do velikih razhajanj glede prihodnosti, potem ko je struja Jankovićeve naslednice na položaju in danes premierke Alenke Bratušek zaradi županove želje po povratku na čelo stranke celo prestavila volilni kongres PS, pa sta pred kamerami in fotoobjektivi glavna protagonista delovala sila složno.

Janković pa je po besedah prič v nasprotju z ostalimi gosti v predverju deloval nekoliko osamljeno, saj v rokah ni imel kozarca kot vsi ostali ter tako ni mogel nazdravljeti.

Kučana "ni videl"

Tako kot večina ostalih gostov se je nato Jankovič odpravil v bližnji Cankarjev dom na slovesno proslavo. Pri tem je naletel na prvega predsednika republike Milana Kučana, ki je bil eden od glavnih pobudnikov vstopa Jankovića v državno politiko. Priča pa je za Žurnal24 dejala, da se moža pri nocojšnjem srečanju nista niti pogledala.

Komentarjev 13
  • Scott 00:50 12.marec 2014.

    Zagotovo ga ni opazil, ko pa je tako zelo majhen.?

  • plansar 22:16 23.december 2013.

    Kaksen zoki,J.J on je car.

  • dragec 09:54 21.december 2013.

    Umiri se tepček, tvoj JJ ga je že popušil.