Magazin > VIP
77 ogledov

Breda: "Poroke z mojim zaročencem ne bo"

bilo je nekoč Saša Despot
Tekmovalka šova Bilo je nekoč in ljubljenka gledalcev, Breda ima po šovu grenak priokus.

Prišli ste tako daleč, vam je žal, da ste v finalu izpadli prvi?
Da vsaj ne bi izpadla prva, saj vem, da sem v igrah ponavadi dobra. Ne vem, ali me je izdala trema ali kaj. Denarja nisem pričakovala, saj vem, da se s temi mladimi težko kosam, želela pa sem si še vsaj en korak dlje. Hčerki in sinu sem sicer obljubila, da bom zmagala in se potrudila, zato sem bila še toliko bolj razočarana. Sama sem brez službe že dve leti, sin je ravno podpisal pogodbo. Ni nam ravno ugodno, zato je bila to velika želja.

Pa računate na to, da boste sedaj lažje dobili službo, ste že dobili kakšno ponudbo?
Zaenkrat še ne. Računala sem na to, da bodo ljudje videli, kako sem bila pridna in koliko sem delala, sedaj pa vidim, da govorijo, da nisem delala, kar sploh ni res. Gvidovega in Nikijevega zaupanja si nikoli ne bi pridobila, če bi bila luzerka. Delala sem veliko, čeprav na drug način, kot so to ocenile Štajerke. Pri njih je bilo vse bolj na jeziku, jaz pa sem uresničevalo tisto, kar se dalo.

Kljub temu, da je bil to le šov in igra, pa je med vami tekmovalci ostalo veliko zamer.
Veliko zamer in mislim, da bodo tudi ostale. Najbolj zamerim Daši, s katero sva se res razumeli. Naredila sem veliko napako, da sem izbrala napačno elektorko. To si bom očitala celo življenje, ker je Gvido zaradi tega mogoče šel ven, a nihče ne razume, kako je po treh mesecih tam notri. Jaz sem nagonsko naredila eno napako in da se mi jo sedaj tako očita, da ženska noče niti govoriti z menoj … Kot da bi koga ubila. Zelo me je prizadelo, da me noče niti toliko poslušati, da bi ji razložila.

Medtem ko vam Gvido te napake ne zameri?
Če bi on bil tiho in ne bi rekel "Breda, oprosti, to sem moral narediti", kaj naj si človek misli takrat, ko si ves prestrašen. Takrat pač reagiraš nagonsko in narediš veliko neumnost. Nato sem mu sicer dala vse svoje goldinarje, ki jih je on dal Nikiju, pa tega nihče ne vidi. Mene so pač videli kot luzerko.

Veliko prepirov pa ste imeli tudi z Milanom, kako danes gledate na to?
Jaz sem se trudila z njim, ga trudila spraviti na pravo pot, a brez uspeha. Kot delavec je bil v redu, a je kar naprej žalil ljudi. Mene prizadene tudi, če je žalil druge. Do mene pa je bil vulgaren. A on je tisti, ki mi ni privoščil zmage in ni hotel z menoj piti kave, ko sem zmagala. On mi je prvi obrnil hrbet. Vedno so mi očitali, da sem nekoga zaj**** , a vse kar sem naredila, sem naredila z razlogom in ne kar tako, temveč ker je ta človek meni pred tem obrnil hrbet.

Je res užalil Gvidovo mamo in vprašal, kako "drka" brez enega prsta?
Jaz tega nisem slišala, vendar je Milan sposoben kaj takega. Marsikaj takega je rekel, a on se spomi samo tistega, kar si ti rekel, kar je on rekel, pa pozabi. Jaz sem se res trudila z njim.

Breda zaroka | Avtor: Planet TV Planet TV
V šovu pa vas je obiskal partner, s katerim sicer nista prav dolgo skupaj, a vas je vseeno zaprosil za roko. Kdaj bo poroka?
Poroke z mojim zaročencem ne bo, saj se premalo poznava. Dala sem mu priložnost za neobvezno vezo, saj sem navajena biti sama. Samska sem od 28. leta, vzgojila sem otroke, veliko delala, marsikaj dosegla in ne bi bila vezana. Meni paše tako kot je, imam čudovite prijatelje, prijateljice, čudoviti družino in ne potrebujem tega, da bom nekomu prala "gate". Jaz mu pravim moj vikend paket, čeprav je malo užaljen. Če bo to želel, v redu, če ne, pa naj najde kakšno drugo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.