Šport
50 ogledov

"Brez prevajalcev z Murićem"

liga aba olimpija partizan vujošević Musli Uroš Hočevar/ABA
Pri Partizanu si želijo sodelovati s slovenskim reprezentantom Edom Murićem. Z njim se bodo pogovarjali brez 'prevajalcev'.

"Pokazali smo zanimanje. Zanj bi bil Partizan zagotovo stopnička višje v karieri. Zavedamo se, da je pri tem prestopu veliko manipulacij, zato se bomo direktno obrnili na Eda Murića. Prisotnih ne bo prevajalcev, ki vso zgodbo prevajajo tako, kot njim odgovarja," je v pogovoru za Večernje novosti o zdaj že nekdanjem članu Krke dejal trener Partizana Duško Vujošević.

Prav delo s tako priznanim strategom bi lahko slovenskega reprezentanta prepričalo v podpis pogodbe z Beograjčani. "Javili so se nekateri turški in španski klubi, ki so precej bogati, a zanima me predvsem igranje v Evroligi. Ostale reči niso tako pomembne," je že pred dnevi v pogovoru za Žurnal24.si na Partizan, ki ima sicer precejšnje finančne težave, namignil Edo Murić. "Glede na to, da sem mlad in da je pred mano reprezentančna akcija, še lahko nekoliko počakam," o odločitvi v kateri klub bo odšel še pravi mlajši od bratov Murić, ki se je pred reprezentančno akcijo mudil tudi na poletnem kampu lige NBA, a prave priložnosti pri Atlanti ni dočakal.

Murić se s slovensko reprezentanco trenutno mudi na turnirju na Kitajskem, v domovino pa se bodo izbranci Jureta Zdovca vrnili konec tedna. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.