Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Brez tega Mirela ne gre iz hiše

Big Brother Saša Despot
Če ste mislili, da Mirela za svojo lepoto veliko zapravi, ste se zmotili.

"Za lepoto ne porabim zelo veliko. Enkrat na leto grem na polnila. Ker imam dobro strukturo kože,  za kreme in kozmetiko ne zapravim veliko. Za lase zapravim več kot za obraz. Pomembno je le to, da se koža dobro navlaži," nam je zaupala Mirela in dodala, da ravno zato hiše nikoli ne zapusti brez termalne vode, s katero si čez dan osvežuje kožo na obrazu.

Mirela je priznala, da je bila pri lepotnem kirurgu, ki je polepšal njen nos in povečal dojki. Dvakrat si je povečala tudi ustnice, nazadnje tik pred vselitvijo v hišo Big Brother. "Ustnice bom pustila pri miru. Ko sem šla v šov, so bile moje ustnice prevelike, saj so bile še zatečene. To sem opazila, ko sem sebe videla na ekranu in ni mi bilo všeč. Morala bi počakati, a ni bilo časa. Sedaj sem bila pri kozmetičarki, ki pa mi je uredila le nohte in trepalnice."

Mirela si sicer maske za obraz pripravlja sama, na primer iz kumaričnih olupkov in olivnega olja. Prisega tudi na pilig iz medu in pšeničnega zdroba.

Komentarjev 3
  • dragec 11:45 23.junij 2016.

    Mirela, če želiš,jaz ti dam polnilo,ki po devetih mesecih da čudoviti rezultat.

  • c1305166 08:46 23.junij 2016.

    Desno je blok z naslovom "Priporočamo, kar zdaj berejo drugi" in ta članek je trenutno na prvem mestu in ga bere 61 ljudi. Tudi ti si kliknil nanj, pa ti ne bi bilo treba ;)

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:02 23.junij 2016.

    Če ste mislili, da nas ta uboga reva zanima, ste se zmotili. Da malce predelam vaš podnaslov tega posiljevanja z BB. Zdaj bo pa res dovolj, ker postajate totalno neprebavljivi.