Slovenija
208 ogledov

Utrujeni? Tu je brezplačna rešitev

Utrujenost Shutterstock
Ste utrujeni, nejevoljni, razdražljivi, imate oslabljen imunski sistem ali težave s kožo, alergijami? Izkoristite priložnost in se prijavite na nagradno igro oziroma spomladanski detox na dnu članka. Srečni nagrajenci boste deležni pomladnega detoxa pod vodstvom izkušenega farmacevta Janeza Erčulja.

Enterosgel je gel iz naravnega silicija, ki iz našega črevesja izloči škodljive snovi in s tem podpre zdravljenje in odpravi različne težave s prebavo, alergijo, kožo, povišanimi koncentracijami slabega holesterola in tako dalje. Izkoristite priložnost in se prijavite na brezplačni spomladanski detox.

“Enterosgel posredno vpliva na razstrupljanje telesa, saj v črevesju veže nase škodljive snovi, ki ne spadajo v telo,” pojasnjuje farmacevt Janez Erčulj, mag. farm. Tako po njegovih besedah vpliva tudi na razstrupljanje in razbremenitev jeter: “Zaradi manjšega dotoka škodljivih snovi iz črevesja v telo, tudi jetra lažje predelajo in izločijo nezaželjene snovi iz telesa.”

Jetra so namreč najpomembnejši presnovni organ v telesu. Ko postanejo preveč obremenjena, jetrne celice odmirajo, nadomesti jih maščobno tkivo. Ker se jetra obnavljajo, jim z zmanjšanjem obremenjenosti damo možnost, da na mestu zamaščenosti nastane nova jetrna celica.

V nasprotnem primeru se zamaščenost jeter veča in tako pride do fibroze jeter, kasneje pa do ciroze oziroma propadanja jeter. Če jetra ne delajo dovolj dobro, se v krvi povečajo tudi koncentracije slabega holesterola, trigliceridov in sladkorja.

Janez Erčulj opozarja, da s hrano in pijačo v svoje telo dnevno vnašamo tudi škodljive snovi, ki se počasi nalagajo v telesu in na dolgi rok načenjajo zdravje. O pozitivnih učinkih Enterosgela na naše zdravje se lahko popolnoma brezplačno prepričate tudi sami.

Vas mučijo alergije, utrujenost, oslabljen imunski sistem?

Enterosgel je odgovor na številne zdravstvene tegobe, saj pomaga telesu, da izloči škodljive snovi, ki načenjajo naše zdravje in povzročajo alergijske reakcije. “Različne škodljive snovi v telesu dražijo naš imunski sistem, ki postane bolj reaktiven in to vodi tudi k intenzivnejšim alergijskim reakcijam,” pravi Erčulj in dodaja, da lahko na tak način razvijemo povsem novo alergija na snovi, ki smo jih pred tem normalno prenašali.

Enterosgel tako pomaga kot podpora zdravljenja pri različnih težavah z alergijami, od koprivnice in senenega nahoda do bronhialne astme in atopičnega ali seboroičnega dermatitisa. Obenem silikonski gel, ki bazira na naravnem siliciju, pomaga tudi pri reševanju težav s kožo, ki so posledica slabe presnove. 

Enterosgel pomaga pri prebavnih težavah, saj veže nase škodljive snovi, ki dražijo prebavni trakt in črevesje. Gel lahko uporabljamo tudi kot podporo pri zdravljenju razjede želodca in dvanajsternika ter bolezni črevesja.

Obenem pomaga obnoviti koristno mikrofloro v prebavnem traku, ki se poruši ob uporabi antibiotikov, pripomore pa tudi pri krepitvi imunskega sistema. Ta je namreč zaradi škodljivih vplivov okolja pogosto preobremenjen, kar vodi v spremljajoča bolezenska stanja, slabo počutje, utrujenost, nejevoljo in pomanjkanje energije.

POZOR! 
V času nagradne igre velja dodatni 5-odstotni popust na Enterosgel razstrupljevalni paket! Pred zaključkom nakupa vnesite kodo "POMLAD 5".