Šport > Nogomet
28 ogledov

"Brijem si noge, a nisem kot Beckham"

Neymar po operaciji mandlji mandeljni dres košarka Brazilija letalo avion Instagram
Brazilski zvezdnik Neymar se nima za metroseksualca. Iskreno je spregovoril tudi o svojih manj priljubljenih navadah na zelenici.

"Res je, da se rad odpravim po nakupih in si kupim novo obleko, lep parfum in produkte za lase. Tudi noge si na primer brijem," je za revijo Surface dejal novi član Barcelone, ki se je med prestopnim rokom iz Santosa preselil v Katalonijo za 57 milijonov evrov. "Kljub temu se nimam za metroseksualca. Nisem takšen kot David Beckham, ki je imel res veliko stila. Morda sem malce domišljav, a v tem ne vidim večjih težav," je še dodal brazilski zvezdnik. 

Ta je nekaj besed namenil tudi svojemu načinu igre. In to ne nogometne. Na očitke, da večkrat zaigra prekršek in da se zelo hitro znajde na tleh, je odvrnil: "Res je, da včasim skočim vstran in zaigram prekršek, a le zato, ker se želim zaščititi. Predvsem želim preprečiti, da bi me nasprotni branilec poškodoval."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.