Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Britneyjin šov en velik nateg?!

britney spears
1/2
EPA
Britney Spears začela s šovi. Osvaja ali zavaja Las Vegas?

Kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu, pravijo. Temu pa očitno ni tako. To je sedaj okusila tudi pevka Britney Spears, ki je 26. decembra začela nastopati v Planet Hollywood Resort & Casino v Las Vegasu.

Kmalu po nastopu so se oglasi zlobni jeziki, ki trdijo, da Brit gledalcem prodaja meglo. Po njihovem mnenju in tudi po mnenju nekaterih oboževalcev Britney ne poje v živo. Če to drži, gre za pravi škandal. Cene vstopnic za 90-minutni šov "A Piece of Me" se namreč gibajo med 435 in 1800 evri. Te obtožbe sicer niso nič novega. Britney so pri pevskem goljufanju zalotili že v preteklosti. Pevkin menedžment je tokrat obtožbe zavrnil.

Njeni fani pa se niso pritoževali le nad petjem oziroma nepetjem, ampak tudi nad njenim videzom. Kot pravijo, Britneyjine trebušne mišice niso prave. Kostumografi naj bi ji pomagali s sprajem za porjavitev.

Kakorkoli že, Brit ima do leta 2016 čas, da svoje telo izklesa. Čaka jo 48 nastopov s 24 pesmimi. Dober fitnes program ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.