Šport > Zimski športi
37 ogledov

Brodnikova v nezavesti po hudem padcu

sp schladming vanja brodnik EPA
Sobotni smuk v Val d'Isèru se je slabo končal za slovensko alpsko smučarko Vanjo Brodnik, ki je po padcu za trenutek celo izgubila zavest.

Vanja Brodnik se sobotnega smuka za svetovni pokal v Val d'Isèru ne bo prav rada spominjala. Na progi je grdo padla in celo izgubila zavest, a kot so sporočili s Smučarske zveze Slovenije ni utrpela hujših poškodb.

"Takoj so jo oskrbeli in prepeljali na preglede, kjer so prve preiskave pokazale, da k sreči ne gre za hujše poškodbe. Vanja se je popoldan v spremstvu glavnega trenerja Andreja Možine odpravila še na dodaten pregled glave, ki tudi ni pokazal posebnosti. Jutri bo odpotovala domov, kjer bo opravila še magnetno resonanco levega kolena. Trenutno Vanja čuti bolečine od udarcev po vsem telesu, a očitno ne gre za resnejše težave. Več vam bomo sporočili v začetku prihodnjega tedna," so v sporočilu za javnost zapisali pri SZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.