Magazin > VIP
85 ogledov

Brooke Shields se boji ugrabitve

brooke shields Profimedias
Brooke Shields že 30 let zalezuje oboževalec. V strahu za družino se je odločila za pot na sodišče.

51-letno zvezdnico vsakič, ko zapusti hišo, zgrabi občutek strahu, saj nikoli ne ve, ali ji bo pot prekrižal John Rinaldi, ki jo zalezuje že 30 let. Večkrat je celo kampiral pred njeno hišo v New Yorku, ko pa je pred stavbo parkiral avto in nanj napisal njeno ime, je zvezdnici prekipelo. Ker sedaj vsi vedo, kje živi, bi nepridipravi lahko ugrabili njena otroka, je prepričana zvezdnica, ki se bo oboževalca sedaj poskušala znebiti po sodni poti.

"Pristopil je do mene in mi izročil darila za moji hčerki. To me je zaskrbelo. Šel je predaleč, ko je vmešal moja otroka," je na sodišču povedala zvezdnica, ki ima z oboževalci, ki ne vedo, kje je meja, že veliko izkušenj. V zadnjih 33 letih naj bi se ji na neprimeren način približalo več kot 2900 oseb, so na prvi obravnavi na sodišču povedali predstavniki varnostne službe Gavin DeBecker & Associates. Rinaldi pa ni navaden oboževalec. Lepi igralki, ki je mati 13-letne Rowan in 10-letne Grier, je sprva pisal le pisma, nato pa se je začel pojavljati na prireditvah, ki jih je obiskovala tudi Shieldsova.

Prvič je igralko resno zaskrbelo leta 2012, ko ji je izročil spominek njene mame Teri, ki ima demenco. Takrat je spoznala, da ve, kako priti do njenih družinskih članov. "Ne želim več preverjati, ali je moja družina na varnem, ko zapustim hišo," je še povedala pred sodnikom. Rinaldi obtožbe zavrača. Igralko je označil za histerično, kar pa mu ni pomagalo. Sodnik ga je obsodil na dva meseca zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.