Šport
16 ogledov

Bruhala, a vseeno dobila maraton

Christini McHale je bilo slabo na dvoboju s Francozinjo Stephanie Foretz, a je vseeno prišla do zmage. Zadnji niz je dobila z 12:10.

Američanka Christina Mchale, 54. igralka sveta, je dobila maratonski dvoboj proti Francozinji Stephanie Foretz s 6:4, 1:6 in 12:10. Njen dosežek je toliko večji, saj ji je bilo med obračunom slabo pri rezultatu 4:4 v odločilnem nizu, po nekaj minutah premora pa je le bila sposobna nadaljevati. 

"Že nekaj časa se nisem počutila dobro in začutila sem, da vse skupaj prihaja. Ne vem, kaj je povzročilo bruhanje. Nerodno mi je bilo, ker je toliko časa trajalo, da so vse skupaj počistili. A po tem dogodku sem se počutila bolje," je po tekmi povedala 22-letna teniška igralka in dodala: "To je nekaj nenavadnega. Povsem normalno je, da so to kamere zabeležile. To je njihov posel, pokazati morajo, kaj se dogaja na igrišču."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.