Magazin > VIP
174 ogledov

Bruno Lebar imel hudo prometno nesrečo

bruno lebar
1/3
Osebni arhiv
Nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Bruno Lebar je imel včeraj zjutraj hudo prometno nesrečo.

Bruno se je okoli pol sedmih zjutraj vračal iz Mirne, kjer dela v nekem lokalu, in zaspal za volanom. "Vozilo je na dolenjski avtocesti najprej trčilo v desno obcestno ograjo, nakar ga je zavrtelo in odneslo še v levo ograjo. Nato sem se še kakšnih 20 metrov vrtel. Zbudil sem se sicer šele pri drugem trku,“ je za Žurnal24 povedal Bruno, ki se dobro zaveda, da bi se nesreča lahko končala tragično. "Boli me desna rama, sicer pa sem v redu. Res sem imel veliko srečo. Ko so prišli gasilci, so me presenečeno vprašali, če sem avto res jaz vozil. Tega res ne bi rad doživel še enkrat.“

Bruno je bil v zadnjih tednih zelo zaposlen, saj ob delu opravlja še tečaje za osebnega fitnes trenerja. "Že pet vikendov zapored vsako soboto po tečaju, ki traja od 8. ure zjutraj do 19. ure zvečer, še celo noč delam v lokalu, v nedeljo zjutraj pa se tečaj spet nadaljuje. Iz te nesreče sem se naučil, da nobeno predavanje in nobena služba ni vredna, da se ponoči ves utrujen usedeš za volan. Odslej bom bolj pazil,“ je še izjavil Bruno.

 
Komentarjev 18
  • malonaokoli 07:51 08.marec 2016.

    jaz jo merim po videni po prvi epizodi polni primitivizma, lenobe, prerekanja,provociranja,poden od podna človeške psihe.Igrajo neko igro za bedake.Urednike to vrstnih oddaj bi jaz takoj vrgel na cesto, brez pojasnila, ker tip itak ne šteka.

  • malonaokoli 07:47 08.marec 2016.

    zanimiva statistika...ko TV z reklamo pošlje neznano osebo v bitko za uspeh...se ta ponesreči, postane invalid ali pa mentalni zmedenček...vsi pa dobijo občutek da so nesmrtni.

  • macola 18:58 07.marec 2016.

    @Ferluci....imeli smo nesrečo, imeli bi srečo, če se taki modeli sami odstranijo s tega sveta....zato nesrečo! A sem skušal biti uvideven do kretenov na cesti!