Šport > Košarka
27 ogledov

Bryant in Nash utrpela poškodbi

los angeles lakers Reuters
Kalvarija Los Angeles Lakers se je v četrtek nadaljevala v dvorani Harris Bradley Center, kjer so morali jezerniki priznati premoč Milwaukee Bucks. Četrti poraz v zadnjih petih tekmah sta dodatno začinila Kobe Bryant in Steve Nash, ki sta utrpela poškodbi.

Los Angeles Lakers vse bolj izgubljajo tla pod nogami. Zadnji so se med krvnike ekipe iz mesta angelov vpisali košarkarji Milwaukee Bucks, ki so doma slavili s 113:103. Kobe Bryant je dvorano zapustil s pomočjo bergel, medtem ko je Steve Nash utrpel poškodbo kolka in mečne mišice.

Bryanta že dlje časa pestijo bolečine v stopalu, ki pa niso povezane z zvinom gležnja, ki ga je prvi zvezdnik ekipe utrpel na tekmi proti Atlanta Hawks. ''Vse bo v redu z menoj,'' je za Eurosport povedal Bryant, ki je kljub bolečinam dosegel 30 točk. Američanov met iz igre je znašal borih 6/17, obenem pa je izgubil še šest žog.

los angeles lakers steve nash | Avtor: EPA EPA
Nash, ki je igrišče zapustil pet minut pred koncem, je dosegel 16 točk in šest asistenc. Nekdanji soigralec Gorana Dragića se je poškodoval že na tekmi proti Golden State Warriors. ''Pravzaprav se je zgodilo že na tekmi proti Golden State Warriors, nato pa sem proti Minnesoti želel kompenzirati bolečine v nogi in sem si poškodoval še kolk,'' je povedal Nash.

Organizator igre je želel v zaključku tekme ponovno stopiti na igrišče, vendar mu je trener Mike D'Antoni to odsvetoval. ''Videlo se je, da ga boli. Nisem imel srca, da bi ga poslal nazaj v igro. Želel si je igrati, vendar ne bi bilo pošteno do njega,'' je povedal trener Lakersov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.