Šport
23 ogledov

Bryant le še eno sezono za Jezernike

kobe bryant EPA
Ameriški košarkarski zvezdnik Kobe Bryant bo, ko se bo jeseni vrnil na igrišča po poškodbi, odigral le še eno sezono za jezernike iz Los Angelesa.

"Namignil je, da je to to. Eno leto ima še po pogodbi, za zdaj se nismo pogovarjali o dodatku, mislim, da se tudi ne bomo," je o prihodnosti Kobeja Bryanta dejal direktor Los Angeles Lakersov Mitch Kupchak za SiriusXM NBA Radio.

Za Jezernike je zdaj 36-letni zvezdnik igral celotno kariero v ligi NBA. Zadnja leta pa ga mučijo poškodbe. Leta 2013 je, čeprav si je poškodoval Ahilovo tetivo, še podpisal novo dveletno pogodbo, vredno 48 milijonov dolarjev, s katero je postal najbolje plačan košarkar v ligi in prvi, ki je pri istem moštvu zdržal 20 let. Toda po vrnitvi je odigral le šest tekem, po poškodbi kolena pa je bilo sezone zanj konec. Tudi v tej ni imel sreče, januarja jo je skupila rama, po operaciji so mu zdravniki svetovali devet mesecev počitka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.