Magazin
61 ogledov

Bučkin cordon bleu

bučke Blanka Kefer
Na seznam okusnih jedi z bučkami dodajte še bučkin cordon bleu.

Za poletno jed potrebujete:

  • 600-800 g bučk (cukini)
  • ca. 200 g rezin šunke
  • ca. 150 g rezin sira (ementalec, gavda)
  • krušne drobtine (za paniranje)
  • moka (za paniranje)
  • 2 jajci
  • rastlinsko olje (ali raztopljeno maslo za cvrtje)
  • sol
  • poper
  • origano (ali po želji timijan)

Postopek priprave in še več jedi z bučkami pa poiščite na spodnji povezavi:

Recept preberite na Jazkuham.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.