Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Bud Spencer namesto na turnejo v bolnišnico

Bud Spencer EPA
Italijanski igralec Bud Spencer se je po nasvetu zdravnika moral odpovedati turneji, ki jo je te dni načrtoval po Nemčiji.

Namesto na razprodano promocijo avtobiografije, ki jo je 84-letni igralec Bud Spencer v Nemčiji načrtoval te dni, se je moral po nasvetu zdravnika odpraviti v bolnišnico, kjer bo ostal ves konec tedna.

Če je njegovo zdravje res tako resno ogroženo, pa se medtem sprašujejo tuji medij, ki navajajo, da naj bi igralca po rutinskem pregledu zaradi slabih izvidov takoj poslali v rimsko bolnišnico. Razlog naj bi se skrival v prekomerni telesni teži in težavah, povezanih z njo.

Spencer se s prekomerno telesno težo bori že dolgo. In čeprav mu je s 150 kilogramov uspelo shujšati na 115 kilogramov, naj bi bilo njegovo zdravje še vedno ogroženo, a ne do te mere, da bi bilo njegovo življneje zaradi tega ogroženo, naj bi še pisalo v poročilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.