Magazin > VIP
61 ogledov

Cagea v nerodni situaciji ujele kamere

Nicolas Cage EPA
Mimoidoči so posneli Nicolasa Cagea, ki se je alkoholiziran znašel v neprijetni situaciji s pevcem Motley Cruea, Vinceom Neilom. Nicolas se je vmešal, ko je Vince njegovo oboževalko povlekel za lase.

Nicolas Cage (52) se je zabaval v Las Vegasu s pevcem Motley Cruea, Vinceom Neilom (55). Vince se je domnevno sprl z neznano žensko, jo povlekel za lase in vrgel na tla. Ženska je, kot piše Daily Mail, Nicolasova oboževalka, ki je prišla do njega, da bi ga prosila za avtogram, a jo je rocker napadel.

Igralec je tedaj zagrabil svojega prijatelja. "Takoj nehaj s tem s*anjem!" se je drl Nicolas, medtem ko so mimoidoči vse skupaj opazovali in posneli. Video si lahko pogledate tukaj.

Vince ima dolgo zgodovino težav s kršitvijo zakona. Let 1984 je vinjen povzročil prometno nesrečo, v kateri je umrl njegov sovoznik. Voznik in sovoznik v drugem avtomobilu sta bila težko poškodovana, zaradi česar je 15 dni preživel v zaporu, žrtvam in družini umrlega pa je moral plačati odškodnino v vrednosti 2,6 milijona dolarjev.

Pred 14 leti ga je policija prijela, ker je udaril producenta Michaela Schumana ter nato še, ker je napadel prostitutko. Nasilen je bil tudi do svojega nekdanjega dekleta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.