Magazin > Bizarno
35 ogledov

Cameron sledi bejbam z lepim oprsjem

David Cameron Žurnal24 main
Med tistimi, ki jim na Twitterju sledijo v kabinetu britanskega premierja Davida Camerona, so tudi vroče bejbe z dobrim oprsjem.

Na uradnem Twitter profilu kabineta britanskega premierja Davida Camerona @Number10gov je moč videti, da sledijo uporabniku @ILikeTitsDaily (Rad imam joške dnevno). Poleg pričakovanih profilov, ki jim sledijo, je tudi profil, kjer so na voljo poročne pesmi, profil ameriških motoristov in podjetje, ki proizvaja viličarje. 

Kot je zapisano v obvestilu na uradnih straneh na družbenih omrežjih premierja, sledenje uporabnikom ne pomeni, da te uporabnike kakor koli podpirajo ali se strinjajo z njihovimi stališči. 

V Cameronovem kabinetu so pojasnili, da je sledenje nekaterim nepričakovanim profilom verjetno posledica avtomatskega sledenja, ki se ga je Twitter posluževal pred letom 2010. To pomeni, da je njihov uradni profil avtomatsko sledil profilom, ki so sledili njemu. "Kot posledica tega pravila, @Number10gov sledi profilom več kot 370.000 računov. Delamo na tem, da ne bi več sledili vsem, ki niso aktivni ali neprimerni," so pojasnili v kabinetu. 

Premierjev osebni račun @David_Cameron je veliko bolj konzervativen. Premier osebno sledi le 363 uporabnikom, med njimi Patricku Stewartu in Garyju Barlowu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.