Šport > Nogomet
28 ogledov

Capello napovedal upokojitev po naslednjem SP

fabio capello EPA
Selektor Rusije Fabio Capello je razkril, da se počasi približuje konec njegove bogate trenerske kariere, ki ga je od Milana, Juventusa in AS Rome popeljala tudi do Real Madrida in klopi angleške reprezentance.

Če bo vse potekalo po načrtih, bo Fabio Capello na ruski klopi vse do domačega svetovnega prvenstva leta 2018, potem pa se bo poslovil, je dejal najznamenitejši prebivalec Škocjana ob Soči, vasice tik ob slovenski meji.

"Delo v Rusiji je moja zadnja služba v karieri. Upam, da bom na klopi zdržal do leta 2018, nato pa bo čas za slovo, takrat bom namreč star 71 let. Nočem biti kot Alex Ferguson, želim se posloviti prej, pa čeprav le leto," je dejal Capello in dejal, da bo cilj Rusije na letošnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji uvrstitev v četrtfinale, če pa bi do tja res prišli, pa ni nemogoče, da bi se zavihteli tudi še kakšno stopničko višje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.