Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Cara Delevingne o seksualnih pozah

cara delevnigne Profimedias
Že kot najstnica je bila Cara naprošena, da pozira v seksualno obarvanih pozah …

Cara Delevingne, 23-letna manekenka in top model, je bila v svoji nedavni izjavi, da zaključuje svojo kariero modela in se ima v prihodnosti namen osredotočiti na področje igralstva, zelo jasna. Še najbolj pa širšo javnost šokira razlog za njeno odločitev …

V intervjuju za londonski The Times se je spominjala, kako je bila kot model naprošena, da pozira v seksualno obarvanih pozah, in to že takrat, ko je bila še najstnica. Ker je bila v modni industriji še novinka, pri svojem delu ni znala reči ne. "Sem rahlo feministična in od takega dela mi je bilo slabo,“  je povedala za omenjeni medij. Njen povsem nabit urnik pa je posledično vodil tudi k težavam z zdravjem in čustvenim težavam, zato njena odločitev pravzaprav ne preseneča.

Lepotica je svoje talente realizirala v igralskih vodah, med drugim pa je tudi odlična pevka in bobnarka. Te dni si lahko v naših kinematografih ogledamo dramo o odraščanju Lažna mesta, kjer je odigrala eno izmed glavnih vlog, mlado in skrivnostno Margo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.