Magazin > VIP
124 ogledov

Cara Delevingne tečna na intervjuju

Cara Delevingne youtube.com
Manekenka Cara Delevingne je bila na intervjuju v neki jutranji oddaji očitno zelo utrujena, saj se ni najlepše obnašala, poleg tega pa so bili njeni odgovori na vprašanja polni sarkazma.

Cara Develington očitno ni imela najboljšega dneva, ko je imela intervju za jutranjo oddajo Good Morning Sacramento, saj so tudi voditelji opazili, da nekaj ni v redu. Na vsako vprašanje je najprej odgovorila s sarkazmom, šele nato so voditelji dobili dejanski odgovor.

Intervju je potekal prek satelita in ko so jo voditelji vprašali, če je prebrala knjigo, po katerem je posnet film Paper Towns, je zavila z očmi in odgovorila: "Hm, ne. Tudi scenarija nisem prebrala. V filmu sem improvizirala. Seveda, da sem prebrala knjigo.John Green je neverjeten avtor in če kdo ni prebral njegovih knjig, bi jih moral.“

Ko so voditelji ugotovili, da nekaj ni v redu, so ji rekli: "Ko si film predstavljala pred tremi tedni, še preden je prišel v kinematografe, se je zdelo, da si veliko bolj navdušena, kot si danes. Si utrujena?“ Cara je v kamero pogledala z ubijalskim pogledom, nato pa se je posmehljivo zasmejala in odgovorila na vprašanje: "Ne, še vedno sem zelo navdušena. Včeraj zvečer je bila premiera filma in vse skupaj je bilo zelo čustveno, saj se je zdelo, da je konec neke ere. Nisem pa nič manj navdušena, kot sem bila pred nekaj tedni.“

Nato ji je eden od treh voditeljev celo rekel: "Zdi se, da si razdražena, morda pa se samo motimo?“ Cara pa je odgovorila, da ni razdražena in da je težava najbrž v njih in da se jim samo zdi. 

Ko so ugotovili, da ne bodo nič dosegli, ji je eden od voditeljev predlagal, da zaključijo intervju, da naj se malo naspi in naj popije kakšen energijski napitek. Očitno se Cari to ni zdelo smešno in je prekinila intervju. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 1
  • JohnSmith30699 06:49 30.julij 2015.

    Ne vedm kdo vam je tole prevajal, a je povsem zgrešil dogajanje! Tečni in NESRAMNI so bili trije novinarji, ki so imeli en čudn angleški humor, ki ga mogoče američanka ni povsem razumela in ko so prekinili zvezo z njo ...prikaži večo so jo še naprej blatili v studiju!!! Get your facts straight!