Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Časa za prijavo le še nekaj ur. Pohitite!

poroka Shutterstock
Pohitite, časa za prijavo na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu se izteka. Samo še nekaj ur časa imate, da se prijavite, in morda prav vi dobite poroko, vredno več kot 24 tisoč evrov.

Profesionalna organizacija in izvedba poroke, nepozaben obred na Predjamskem gradu, slavje s slavnostno večerjo s petimi hodi v Jamskem dvorcu, poročni obleki in čevlji za ženina in nevesto, poročna prstana, tiskovine, plesni tečaj, popolna pričeska in ličenje, poročni šopek in drugi cvetlični aranžmaji, slastna poročna torta, ognjemet, kristalna presenečenja, foto- in videospomini, ter nepozabno poročno križarjenje.

Zmagovalnemu paru nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu podarjamo vse potrebno za nepozaben poročni dan, v vrednosti 24 tisoč evrov. Če poroko v letošnjem letu načrtujete tudi vi, ne zamudite priložnosti in se prijavite. Časa imate le še nekaj ur, natančneje do jutri, 27. februarja, do osme ure zjutraj. Prijavite se tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.