Magazin > Odnosi in prosti čas
928 ogledov

Čas za vroči seks: 5 posteljnih igric

seks, predigra, moški, ženska Profimedias
Slecita se do spodnjega perila in naj se igra začnejo!

Seksi kocke

Če nimata pravih kock, na katerih so narisane seks poze, potem poiščita papir, pisalo in dve običajni kocki. Na papir napišita naloge, ki se skrivajo pod številkami od 1 do 12. začnita z metanjem kock in se igrajta. Enkrat meče eden, drugič drugi.

Igra temperature

Potrebujeta šal ali nekaj, s čemer si bosta prevezala oči in okusne sestavine, ki jih bosta polizala eden z drugega (čokoladni preliv, smetana, sadni preliv, sladoled). Eden od vaju si zaveže oči, drugi pa po svojem telesu polije (na primer) čokolado. Potem pa tistemu, ki ima zavezane oči, daje navodila, kje je posladek z besedami: hladno, toplo in vroče.

Gola resnica

Različica igre 'resnica ali izziv', ki je rezervirana za domačo spalnico. Tisti, ki izbere resnico, mora med odgovarjanjem sleči en kos oblačila. Izzivi pa so, seveda, seksualne narave. Edino pravilo je, da se vzdržita in ne seksata že takoj na začetku. Počakajta, da bosta oba naga, dokler oba ne bosta povedala resnice tolikokrat, koliko kosov oblačil imata na sebi.

Klobuk fantazij

Vsak naj na pet papirčkov napiše pet svojih želja oziroma seksualnih fantazij. Listke vržita v klobuk (ali posodo) in žrebajta. Seveda lahko igra traja tudi več dni ali tednov, odvisno od želja. A vsekakor se v klobuku skrivajo zanimivi izzivi, ki vama bodo popestrili dogajanje spalnici.

Igra z lučjo

Ugasnita luči in s pomočjo baterijske lučke partnerju pokažite, kje želite, da se vas dotakne in vas poljubi. Poskusita uporabiti čim manj besed. Posvetite na točko, kjer si želite poljuba in jo hitro ugasnite. Naj vas partner najde in ustreže vaši želji.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.