Šport > Nogomet
15 ogledov

Casillas se ni zmenil za De Geo

casillas de gea Youtube
Iker Casillas se ob prihodu na trening španske nogometne reprezentance ni zmenil za svojega potencialnega naslednika Davida de Geo.

David de Gea se po še eni fantastični sezoni v Premier League, v kateri se je proslavil kot eden najboljših nogometašev Manchester Uniteda, mudi na pripravah s špansko reprezentanco.

Španski čuvaj mreže je na prizorišče treninga varovancev Vicenteja Del Bosqueja prispel istočasno kot vratar Real Madrida Iker Casillas. Ta svojemu potencialnemu nasledniku tako v klubu kot v državni reprezentanci ni namenil pretirane pozornosti, čeprav sta skupaj podpisala več avtogramov. Več v videu.

Casillasu pogodba z madridskim velikanom poteče čez dve leti, po pričakovanjih pa naj bi ostal v Madridu, ne glede na odločitev njegovega rojaka. De Gea je sicer nedavno priznal, da si želi v prihodnji sezoni igrati v dresu Real Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.