Šport > Nogomet
65 ogledov

Casillas želi k Portu

Iker casillas EPA
Izkušeni vratar je na izhodnih vratih Real Madrida, svojo športno pot pa naj bi nadaljeval na Portugalskem.

Carlo Cutropia, agent Ikerja Casillasa, je razkril, da si želi dolgoletni član španskega velikana kariero nadaljevati v Portu. Prihodnost španskega reprezentanta je zaradi Realovih ambicij po vratarju Manchester Uniteda Davidu de Gei že nekaj časa pod vprašajem, veliko konkurenco pa mu predstavlja tudi Keylor Navas, ki se prav tako poteguje za status prvega čuvaja mreže.

Casillas naj bi bil pripravljen zapustiti Santiago Bernabéuu, upa pa, da bo Real pristal na dogovor s Portom.''Casillas je precej navdušen ob priložnost, da bi se pridružil Portu. Upamo, da mu bo Real dovolil, da gre naprej in mu omogočil lahek izhod,'' je povedal nogometašev agent.

Španski vratar je v dresu kraljevega kluba nastopil na več kot 700 tekmah, odkar se je v sezoni 1999/2000 prebil v prvo ekipo. Z Realom je osvojil pet ligaških naslovov, dva Copa del Rey, štiri superpokale, tri Lige prvakov, dva Uefina superpokala, klubsko svetovno prvenstvo in medcelinski pokal. Njegova pogodba z Madridom poteče poleti 2017.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.