Magazin > VIP
390 ogledov

Cathriono White v smrt pahnile materine besede?

jim carrey, white Profimedias
Na dan prihaja vedno več podrobnosti iz življenja Cathrione White.

Kot smo včeraj poročali, je vir izdal, kaj je pisalo v poslovilnem pismu 28-letne Irke, ki si je 28. septembra vzela življenje. Svojega nekdanjega partnerja, igralca Jima Carreyja, s katerim se je štiri dni pred smrtjo razšla, je med drugim prosila, naj poskrbi za njen pogreb in porazdelitev premoženja.

Cathriona
svoji materi očitno ni zaupala, in to z razlogom. Medij poročajo, da je imela Cathriona že dalj časa psihične težave. Življenje si je zaradi družinskih težav poskušala vzeti že leta 2012, ko je umrl njen oče. Vir blizu sodnih krogov je sedaj razkril, da naj bi 28-letnica  tik pred svojo smrtjo prejela materino sporočilo, v katerem jo je označila za „zgubo“. To informacija je policija prejela od njenih prijateljev.

Viri špekulirajo, da je Cathriona v smrt tako ni pahnil le konec zveze s Carreyjem, ampak splet okoliščin – materine zlobne besede, očetova obletnica smrti in konec ljubezni.

PREBERITE ŠE: Carrey zveze sploh ni želel končati

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.