Šport > Košarka
15 ogledov

''Če bi bila to 80-ta, bi začel udrihati''

lebron james EPA
Košarkar Miami Heat LeBron James je pred tretjo tekmo končnice s Charlotte Bobcats spregovoril o grobi osebni napaki, ki jo je nad njim storil Josh McRoberts.

Krilni center Charlotte Bobcats Josh McRoberts je moral zaradi grobe osebne napake nad LeBronom Jamesom plačati 20.000 dolarjev denarne kazni, zvezdnik vročice pa je zatrdil, da nima želje po maščevanju. ''Če bi bila to 80-ta, bi začel udrihati, vendar to niso 80-ta,'' je povedal James.

Miami je dobil prvi dve srečanji z Bobcasti in si bo nocoj poskušal priigrati tretjo zaporedno zmago, s katero bi glasno potrkal na vrata konferenčnega polfinala. ''Ekipa me potrebuje, zato tega ne morem narediti,'' je o povračilnih ukrepih za grobo osebno napako dejal James. ''Če bom izljučen iz igre, bo to bolj škodovalo nam kot njim. Ohraniti moram mirno kri. Včasih se razjezim, vendar razumem, kaj pomenim ekipi in prav nič nam ne bo pomagalo, če bom sedel v garderobi,'' je modro sklenil košarkar Miamija.






Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.