Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Če bi pokazala težave, ne bi zmagala

Zmagovalni nastop Razred talentov
1/3
Planet TV
V soboto je finale doživela oddaja Razred talentov. S pesmijo Don't Cry for Me Agrentina si je zmago pripela Aida, ki je razkrila, da je imela med nastopom nekaj težav, toda trda volja in veselje je pri tem nista ustavila.

Razred talentov je v soboto dobil zmagovalko. S pesmijo Don't Cry for Me Agrentina je najbolj očarala Aida, ki jo bo zmaga popeljala v London, kjer se bo po učenju petja v Razredu talentov lahko še bolj izpopolnila.

Pot do zmage ni bila lahka, čeprav je Aida ni niti najmanj pričakovala. "Zmaga je bila zame zelo veliko presenečenje, nisem pričakovala, da bom zmagala. Mislila sem, da bo zmagala Maruša ali Kristina, nase nisem nikoli pomislila,“ je razkrila mlada pevka, ki se je od svojega mentorja Aleksandra Mežka naučila zelo veliko: "Na urah mi je vse lepo razložil, tako da sem se potem lahko sama doma učila. Najbolj je poudarjal to, da moram pripovedovati zgodbo, zelo sva se trudila tudi za sproščenost in pravilno izgovarjavo. Seveda bova ostala v stikih.“

Nad njenim pevskim talentom je navdušen udi Mežek, še posebno nad finalno, zmagovalno pesmijo: "Njeno zmagovalno interpretacijo pesmi Don’t Cry For Me Argentina smo vsi lahko gledali z ganljivim navdušenjem; zapeti tako zahtevno pesem s tako pomenskim besedilom v trenutku, ko si v zenitu čustvenega vzhičenja, ko ti solze nezadržno lijejo iz oči, ko te v grlu stiska tako močno, da komaj dihaš in ko so vse oči uprtih vate, je to dosežek vreden občudovanja.“

Seveda pa med finalnim nastopom ni šlo vse tako gladko, saj je Aida med nastopom pogoltnila umetno snežinko. "Sem se trudila, da z mimiko ne bi pokazala teh težav, saj bi lahko dobila nižje ocene."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.