Magazin > VIP
66 ogledov

Če bo hotela v ZDA, mora k psihiatru

Nigella Lawson FameFlynet
Slavna kuharska mojstrica Nigella Lawson bo morala na pogovor k psihiatru in morda tudi na testiranje krvi, če bo hotela potovati v ZDA.

Potem ko so ji v nedeljo prepovedali vkrcanje na letalo, namenjeno v Los Angeles, bo morala Nigella Lawson pred naslednjim letom čez lužo morda na testiranje krvi. Za takšen ukrep so se odločili, ker je zvezdnica pred nekaj meseci priznala, da je jemala kokain in pred otroki kadila marihuano. V nedeljo je sicer kazalo, da bo lahko poletela proti ZDA, a so ji varnostniki v zadnjem hipu dejali, da se ne more vkrcati in jo poslali po njeno prtljago.

Glavna odvetnica imigrantov Charlotte Slocombe je za časnik The Sun povedala, da bo psihiater odločil, če se še vedno drogira ali ne, ter če je primerna kandidatka za vizo. "To vključuje pogovore in možna testiranja krvi. Če bo prepričan, da že eno leto ni uživala drog, bo morda lahko dobila vizo," je pojasnila in še dodala, da obstaja tudi možnost, da je sploh ne bo dobila. "Stvar je zapletena."

Spletna stran Femalefirst.co.uk poroča, da naj bi britansko letalsko družbo pred Nigello opozorilo ameriško veleposlaništvo, ki noče, da bi slavna kuharska mojstrica priletela v njihovo deželo. Nigella je že sporočila, da bo pomoč poiskala pri odvetnikih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.